FUUG, FLUG ja TKO-äly
esittävät


Perjantaina 29.9.2006
Möykässä
(Bottan kellarissa, Töölönkatu 3)
klo 18:00 alkaen

Star Wreck -ohjaaja Timo Vuorensola kertoo viimeisimmät kuulumiset Rautataivas-elokuvan tiimoilta. Keskustelemme myös elokuvan teknisestä toteutuksesta sekä yhteisöllisyydestä elokuvien tekemisessä.

Illanviettoon kuuluu myös saunomista (pyyhkeet siis mukaan!) sekä syötävää ja juotavaa.

Mikäli elokuvien teko kiinnostaa, tai olet erityisesti kiinnostunut tulevan suomalaisen elokuvaklassikon Rautataivaan sponsoroimisesta tai tekemisestä, tule paikalle keskustelemaan Timon ja muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa!

Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen armi.korhonen@cs.helsinki.fi. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, sekä edustamasi järjestön tai muun tahon nimi. Ilmoittautujat saavat sähköpostissa vahvistuksen ilmoittautumisestaan.

Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Möykkä sijaitsee Bottan kellarissa, minne pääsy tapahtuu rakennuksen sisäpihalta, portaat alas.

Timo Vuorensola

Rautataivas on Tuotantoyhtiö Energian seuraava pitkä elokuva, jättimenestys Star Wreck: In the Pirkinningin (2005) jälkeen. Tuotanto on aloitettu varhain vuonna 2006, mutta minkäänlaisia arvioita valmistumisaikatauluista ei vielä anneta.

Energia hioo parhaillaan käsikirjoitusta kaikessa rauhassa pienessä toimistossaan Tampereella, ja valmistautuu rahoituksenhakukierrosta varten. Lisätietoa löytyy mm. Rautataivas-elokuvan sivuilta sekä Tuotantoyhtiö Energian sivuilta.


Finnish Linux User Group FLUG ry on Suomen Linux-käyttäjien yhdistys, jonka tarkoituksena on Linuxiin liittyvän toiminnan edistäminen sekä suomalaisten Linux-käyttäjien ja Linuxista kiinnostuneiden tukeminen. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin.

FLUG järjestää tapaamisia jäsenistön kesken ja pyrkii luomaan oheispalveluita ja etuja jäsenilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Lisätietoa FLUGin sivuilta.


Suomen Unix-käyttäjäin yhdistys on perustettu vuonna 1984. Sen tarkoitus on edistää UNIXin ja avointen järjestelmien yleistä tietämystä Suomessa ja toimia käyttäjien ja laitetoimittajien yhdyslinkkinä. FUUG toimii yhteistyössä muiden koti- ja ulkomaisten Unix- käyttäjäyhdistysten kanssa.

FUUG järjestää kerhoiltoja ja muita tapahtumia, joissa on mahdollista tutustua johonkin ajankohtaiseen avoimiin järjestelmiin iittyvään aiheeseen. Lisäksi FUUGin jäsenpalveluihin kuuluu oma jäsenlehti ja WWW-palvelu. Jäseniä on tällä hetkellä noin 200.

FUUG toimii yhteistyössä muiden koti- ja ulkomaisten Unix- käyttäjäyhdistysten kanssa. Lisätietoa FUUGin sivuilta.


TKO-äly ry on Helsingin yliopiston tietojenkäsittelytieteen opiskelijoiden ainejärjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1988, jolloin oppiaineen nimi oli vielä tietojenkäsittelyoppi. Siitä tulee myös yhdistyksen nimen alkuosa "TKO".

TKO-äly ajaa opiskelijoiden etua opintoasioissa ja järjestää moninaista vapaa-ajan toimintaa sekä opiskelun oheistoimintaa. Tärkeä osa toimintaa on myös uusien opiskelijoiden eli fuksien vastaanottaminen. Lisätietoa TKO-älyn sivulta.